Πυρκαγιά στην Ανδρίτσαινα με έναν νεκρό

Ένας 57χρονος άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή Καλλιθέα της Ηλείας, όπου είναι σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά, κατέληξε στο Κέντρο Υγείας Κρεστένων, λίγο μετά τη διακομιδή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και αμέσως μετά διακομίστηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας  Κρεστένων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Έρευνες για το περιστατικό θα διενεργήσουν η αστυνομία και η Πυροσβεστική, ενώ φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 57χρονου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Στην Τ.Κ. Καλλιθέας του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων του νομού Ηλείας, άνδρας 57 ετών έχασε τις αισθήσεις του πιθανόν από παθολογικά αίτια. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρεστένων όπου κατέληξε. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική διερεύνηση. — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 13, 2019

Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς όμως να απειλεί σπίτια.
Στην περιοχή επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο. Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν τέσσερις υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σχετικά